GSM|0468 17 38 08

Contact

info@uwvoetcentraal.be

Afspraak maken?

Terugbetaling

Terugbetaling ziekenfonds medisch pedicure

Wil je weten of de terugbetaling door je ziekenfonds voor een medisch pedicure terugbetaald zal worden? Contacteer dan eerst uw mutualiteit. De meeste ziekenfondsen geven een vergoeding per sessie of op jaarbasis.

Bij de volgende ziekenfondsen heb ik een erkenning voor de terugbetaling van uw pedicurebehandeling. Staat uw ziekenfonds er niet bij, neem gerust contact op met mij, ik doe dan het nodige.

De nodige formulieren kan u bij mij als pedicure laten invullen.

Christelijke mutualiteit

CM biedt haar leden een Tegemoetkoming van 5 euro per sessie met een maximum van 20 euro per jaar voor voetverzorging aan diabetespatiënten, uitgevoerd door een pedicure of podoloog.
Meer info op de website van de Christelijke mutualiteit
Formulier downloaden

Helan (Partena Ziekenfonds | OZ)

Per medische pedicurebehandeling voorziet Partena Ziekenfonds een tegemoetkoming van 5 euro per sessie, met een maximum van 4 sessies per jaar.
Meer info op de website van Partena Ziekenfonds
Formulier downloaden

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Vanaf 60 jaar betalen we voor pedicurebehandelingen 5 euro per sessie terug (max. € 25 per kalenderjaar en per persoon).
Meer info op de website van Vlaams & Neutraal Ziekenfonds
Formulier downloaden

Liberale Mutualiteiten

Voor 65-plussers, diabetes-, obesitaspatiënten of personen die blind zijn voorzien wij een tussenkomst van 4 euro per pedicurebehandeling. Per jaar worden 6 behandelingen terugbetaald.
Meer info op de website van Liberale Mutualiteiten
Formulier downloaden

Terugbetaling Medisch pedicure | Uw Voet Centraal!